SMARTair

SMARTair adgangskontroll

SMARTair er et modulært oppbygget adgangskontrollsystem som enkelt tilpasses kundens behov. Ingen nøkler, ingen kablede dører! SMARTair erstatter gamle tradisjonelle låssystem med nøkler. Overgangen til nøkkelfritt system er enkel og gir deg høy sikkerhet!

smartair pro

SMARTair PRO tilbyr flere nivåer av sikkerhet i et system. Adgangsrettighetene lagres i dørenhetene, dette gjør systemet uavhengig og robust. Det er enkelt å legge til, slette og oppdatere adgangsrettigheter. Batteridrevne kabelfrie enheter som passer alle typer dører. Berøringsfri teknologi og personaliserte kort, kan også brukes til andre systemer som for eksempel betaling og tidregistrering.

SMARTair Genesis er den perfekte løsningen for små virksomheter fordi den er enkel å installere og prisgunstig. Systemet kan administrere opp til 30 dører i et kabelfritt adgangskontrollsystem. Her er det mulighet for hendelseslogg og problemet med mistede nøkler elimineres.

SMARTair Guest for mindre hotell- og overnattingssteder. Erstatter romnøkler – enkel installasjon og administrasjon, kortene kan slettes og omprogrammeres.

smartair skap

Adgangsrettigehter

Kun de som har adgangsrett slipper inn. Berøringsfrie brikker eller kort benyttes for adgang. Rettighetene styres ved hjelp av programvare og kan gis innenfor et gitt tidsrom, på utvalgte dører eller brukere. Alt etter behov!

Hyppige opprettelser, endring og sletting – administrasjonen er enkel!

Ønsker du mer informasjon om SMARTair eller et tilbud?
Ta kontakt med oss på telefon 41 70 00 00 eller på mail til post@las1.no