Mistet nøkler? Ny bolig? Trenger du ny lås?

Vi utfører alle typer oppdrag innen lås hos private i Oslo og Akershus. Har du spørsmål om produkter eller om sikkerhet generelt så ta kontakt med oss!

Vi i LÅS1 tilbyr låsesmed tjenester til private. Vi utfører alt fra små enkle oppdrag til større arbeider. Har du behov for en ny lås eller har mistet nøkler så ta kontakt med oss! Kanskje er låsen din ødelagt eller fungerer dårlig? Mange velger nå å installere en elektronisk boliglås. Fordelen med de elektroniske boliglåsene er at du kan kvitte deg med nøklene og ha full kontroll over tilgangen til din bolig. Vi har gode erfaringer med elektronisk boliglås og svarer gjerne på spørsmål du måtte ha.

Vi monterer kikkehull og terrassedørlås, vindusbeslag og garasjelås.

Har du mistet nøkkelen til postkassen din? Vi åpner og setter inn ny lås. Vi selger også nye postkasser, både for innendørs og utendørs montering – blokk eller villa. Se noe av vårt utvalg under postkasser.

Vi rykker ut på kort varsel i akutte situasjoner og har døgnvakt utover vanlig arbeidstid som er mandag – fredag kl. 08-16. Vi har også døgnvakt alle helligdager. Du når oss på telefon 41 70 00 00 eller på mail til post@las1.no. Du kan også benytte kontaktskjemaet.

Når du ringer vår låsesmed er det lurt å være i nærheten av låsen det gjelder slik at du kan svare på eventuelle spørsmål. Et bilde gir oss nyttig informasjon så ofte vil vi be deg om å ta et bilde av låsen og sende oss hvis det er mulighet for det.

Det viktig at adressen og telefonnummeret låsesmeden kan nå deg på er riktig, derfor ber vi deg sende en sms med navn, adresse og postnummer for å bekrefte oppdraget etter vi har snakket med deg. Vi ber også om mailadresse som vi kan sende kvittering for utført arbeid til.

Våre servicebiler er godt utstyrt slik at vi i de aller fleste tilfeller løser oppdraget på en tur!