SALTO adgangskontroll

SALTO adgangskontroll gir deg et skreddersydd nettbasert adgangssystem som er kablingsfritt. Systemet er fleksibelt og driftssikkert, vokser sømløst fra få til mange dører og brukere etter behov. SALTO adgangskontroll erstatter bruk av gammelt tradisjonelt låssystem!

For borettslag og sameier er SALTO adgangssystem et godt system å velge med sin brukervennlighet og enkle administrasjon. Her lages det enkelt grupper med tilgang til f eks garasje, kjeller, sykkelrom og vaskeri der tilgang styres til hver enkelt bruker. Adgang gis ved berøringsfrie enheter som nøkkelbrikker og hele systemet administreres via et webbasert program. Nøkkelbrikkene har ingen mekanisk slitasje da de er berøringsfrie. Skal en nøkkelbrikke erstattes gjøres dette av den som har tilgang til administrasjonsprogrammet. Styret i borettslaget kan selv administrere programmet fra en hvilken som helst pc og produsere nøkkelbrikker via en egen enhet. Om dere heller ønsker at vi skal administrere systemet gjør vi selvsagt dette!

Leasingavtale: Vi tilbyr nå leasingavtale på adgangskontroll! Dette gjør at borettslaget får fordelt kostnadene over flere år og slipper en stor investeringskostnad!

salto adganskontroll
leser til vegg salto
salto langskilt

LÅS1 på oppdrag hos borettslag

SALTO RFID veggleser

 SALTO dørleser.

For bedrift fungerer SALTO perfekt med sin fleksible mulighet for å utvide systemet etter behov – både i form av brukere og dører. Systemet gir høy sikkerhet og effektiviserer tilgang mellom ulike områder i bedriften som kontorer, avdelinger, lager osv. Tilgang administreres med enkle grep for hvem som skal ha tilgang hvor og når. All adgang loggføres og kan tas ut i rapporter om man har behov for dette. RFID teknologi gjør at media leses raskt og kødannelser unngås – passer derfor også i større miljøer. Media for tilgang er nøkkelbrikker, nøkkelkort, armbånd eller i-Button.

 

XS4 S40 smal
høy sikkerhet panikkbeslag

SALTO XS4 S40 for montering på de fleste skandinaviske profildører, fungerer med de fleste skandinaviske innfelte låskasser og sylindre.

SALTO panikkbeslag med høy sikkerhetsstandard og enkel betjening. Moderne og estetisk design!

RFID teknologi
RFID nøkkelbrikke salto
salto i-button
Empty attachment or post type not equal ‘attachment’

Hva foretrekker du? Berøringsfrie adgangskort, nøkkelbrikker, armbånd og i-Buttons med RFID teknologi og høy sikkerhet. Her er flere muligheter etter hvilke behov som foreligger!

 

Vår erfaring sier at SALTO er et trygt valg innen adgangskontrollsystem. Vær et skritt foran og velg SALTO adgangssystem!

 

Ønsker du mer informasjon om eller et tilbud på SALTO adgangskontroll?
Ta kontakt med oss på telefon 41 70 00 00 eller mail til post@las1.no