Postkasseanlegg

Vi leverer postkasseanlegg for innendørs og utendørs bruk, med få eller flere rom i hver modul. Vi hjelper deg med planleggingen om du ønsker det! Ønsker du postkassene helt fiks ferdig på plass så ordner vi  med støp og graving før monteringen av selve kassene.

Kompakt 270 Advance og Kompakt 270 Classic

Kompakt 270 er en komprimert utgave av de originale postkassene i Kompakt serien. Passer godt inn der det er begrenset plass.
Kompakt 270 produkt

Kompakt 270 Advance har elektronisk lås og integrerte kortlesere. Det gjør at postkassen kan åpnes med brikke, adgangskort eller mobiltelefon. Tilgang legges til / fjernes enkelt av beboer eller ansvarshavende. En ny og enklere hverdag!

Kompakt 270 Classic har tradisjonell sylinderlås. Kan leveres med samme lås som på bygget forøvrig.

Les mer om Kompakt 270 postkasser og se måltabell her

Robust Classic og Robust Advance

Robust er en solid postkasse med lang levetid som gir god økonomi i investeringen. Postkassen har plass til småpakker og brev.
Robust Advance på vegg

Robust Advance har elektronisk lås og integrerte kortlesere. Det gjør at postkassen kan åpnes med brikke, adgangskort eller mobiltelefon. Tilgang legges til / fjernes enkelt av beboer eller ansvarshavende. En ny og enklere hverdag!

Rpbust Classic har tradisjonell sylinderlås. Kan leveres med samme lås som på bygget forøvrig.

Les mer om Robust postkasser og se måltabell her

Robust Stainless

Robust Stainless – med eksklusivt utseende i børstet stål. Systempostkassen tillater levering av brevpost og småpakker.
roboust stainless portrom

Robust Stainless er en av de sikreste på markedet, har lang levetid og krever så og si ikke vedlikehold. Delikat utseende!

Leveres med sylinderlås m/ 3 nøkler. Kan også leveres med samme systemlås som i bygget forøvrig dersom det er ønskelig.

Les mer om Robust Stainless og se måltabell her

Trygg Advance og Trygg Classic

Trygg er en utendørs systempostkasse laget for Norske forhold. Lang levetid og minimalt med vedlikehold. Postkassen har plass til småpakker og brevpost.
Trygg Classic frittstående ute

Trygg Advance har elektronisk lås og integrerte kortlesere. Det gjør at postkassen kan åpnes med brikke, adgangskort eller mobiltelefon. Tilgang legges til / fjernes enkelt av beboer eller ansvarshavende. En ny og enklere hverdag!

Trygg Classic har tradisjonell sylinderlås. Kan leveres med samme lås som på bygget forøvrig.

Les mer om Trygg postkasser og se måltabell her

Trygg Stainless

Trygg Stainless er en lekker utendørs systempostkasse laget for Norske forhold. Lang levetid og minimalt med vedlikehold. Postkassen har plass til småpakker og brevpost.
Trygg stainless 3 rom anlegg

Trygg Stainless i børstet rustfritt stål. Monteres på vegg, stativ eller innfelt i vegg. Leveres med tradisjonell sylinderlås m/3 nøkler, kan også leveres med samme lås som på bygget forøvrig dersom det er ønskelig.

Les mer om Trygg Stainless postkasser og se måltabell her

Har du spørsmål om våre tjenester, produkter eller løsninger? Ta kontakt med oss på telefon 41 70 00 00 eller mail til post@las1.no