Bedrift

LÅS1 har lang erfaring med lås og sikkerhet hos bedrifter, privatpersoner, borettslag og sameier. Vi er en trygg leverandør å velge fordi vi har høy kompetanse hos våre medarbeidere. låsesmeder med svennebrev og mesterbrev.

Vi er registrert Mesterbedrift, medlem av foreningen norske Låsesmeder og et TrioVing sikkerhetssenter. Våre servicebiler er godt utstyrte slik at vi ofte kan løser problemet som er oppstått på en tur og vi kan som regel hjelpe deg i løpet av dagen. Om noe skulle oppstå utenom ordinær arbeidstid (hverdager 8-16) så har vi låsesmed på vakt. Du når oss ved å ringe vårt vanlige nummer 41 70 00 00.

Låsesmedtjenester til bedrift

Vi setter opp og drifter både små og store adgangssystemanlegg. Elektroniske løsninger erstatter tradisjonelle mekaniske låssystem som er praktisk for brukerne og oversiktlig for administrator. Sikkerheten blir god og ved riktig administrasjon har man god kontroll på brikker som er utlevert. Vi finner løsninger etter ønske og behov.

Vårt fag omfatter hele dørmiljøet og dermed også dørautomatikk, låskasser og sylindre – er du i tvil så spør oss.

Vi tilbyr serviceavtale med for eksempel årlige servicerunder som ivaretar dørmiljøet. På denne måten sikres jevn drift og større problemer unngås. Feil oppdages og utbedres tidlig, dette sparer kunden for kostnader.

Vi monterer postkasseanlegg av god skandinavisk kvalitet både innendørs og utendørs. Flere av postkassene får du nå med elektronisk lås og elektronisk postkasseskilt.

Trenger du råd om hvordan tilgang og sikkerhet skal løses i ditt borettslag eller sameie så nøl ikke med å ta kontakt med oss for en prat!

Les mer om våre tjenester:

Serviceavtaler

Befaring:

Vi kommer gjerne på befaring! Ring oss, send mail eller bruk kontaktskjema for avtale.

dørholder
slimdrive døråpner

Har du spørsmål om våre tjenester, produkter eller løsninger?

Ta kontakt med oss på telefon 41 70 00 00 eller mail til post@las1.no

smartair skap
smartair pro

Behov for oppgradering av adgangssystemet?

Bytt til elektronisk system – snakk med oss om SMARTair