Privatmarked

Vi hjelper deg med alt innenfor lås

LÅS1 utfører tjenester innen lås og beslag i privatmarkedet, hos bedrifter og borettslag og sameier. Vi er en trygg leverandør å velge fordi vi har høy kompetanse hos våre medarbeidere. Hos oss jobber det fem låsesmeder med fagbrev, to låsesmeder med mesterbrev og vi har idag 2 lærlinger. I tillegg har vi to låsmontører med lang fartstid i vår bransje.

Vi er registrert Mesterbedrift, medlem av Foreningen Norske Låsesmeder og et TrioVing sikkerhetssenter. Våre servicebiler er godt utstyrte slik at vi ofte løser problemet som er oppstått på en tur og vi kan som regel hjelpe deg i løpet av dagen. Om noe skulle oppstå utenom ordinær arbeidstid (hverdager 8-16) så har vi låsesmed på vakt. Du når oss ved å ringe vårt vanlige telefonnummer 41 70 00 00.

LÅS1 har lang er faring med serviceoppdrag ute hos privatkunder. Vi monterer elektronisk lås, skifter sylinder og postkasselås, utfører arbeid på terrassedører og annet arbeide innen lås.

Vårt fagfelt er bredt, har du en safe som ikke lar seg åpne eller et skap du ikke får opp så kan vi bistå her også. Rådfør deg gjerne med oss om spørsmål du har rundt lås og sikkerhet.

Har du spørsmål om våre tjenester, produkter eller løsninger? Ta kontakt med oss på telefon 41 70 00 00 eller mail til post@las1.no