Porttelefonanlegg og Dørtelefon

svarapparat_videoskjerm
dørtelefon
porttelefon

Porttelefon og dørtelefon er kommunikasjon mellom port/ytterdør inn til leilighet/bolig. Kommunikasjonen foregår med lyd eller lyd og bilde. Det finnes mange forskjellige leverandører og kvaliteter, og anleggene fås tilpasset små boliger eller store blokkanlegg.

Vi har i hovedsak tre leverandører på porttelefon – dørtelefon; Siedle, AiPhone og Comelit.

Siedle er et tysk foretak med lang fartstid som er solgt i Norge i mange år. Kombinasjonen design og kvalitet gjør Siedle til et godt valg for mange.

AiPhone er en japansk produsent med over 30 år på det Norske markedet som har et vidt spekter av systemer.

Comelit systemet er moduloppbygd og tilbyr en kostnadseffektiv og enkel installasjon.

Lås1 finner i samarbeid med kunden ut hvilket anlegg som passer etter behov og budsjett.

Et porttelefonanlegg består av et ringetablå med høyttaler, mikrofon og ringeknapper, eventuelt også kamera. Inne i boligen har man et svar apparat, eventuelt med videoskjerm. Boligdelen kan kobles opp mot smarttelefon, applikasjon, nettbrett og tv for å åpne dørlås uten å bevege seg til tradisjonelt svar apparat som er montert ved døren.

Porttelefonanlegg kombinert med adgangssystem og dørautomatikk gjør at man ivaretar universell utforming og får en brukervennlig løsning. Dørautomatikk åpner døren automatisk når man gir signal med f eks nøkkelbrikke – lukker og låser døren automatisk. Tiden for hvor lenge døren er i åpen posisjon programmeres etter ønske.

Lås1 tar gjerne befaring der det er interesse for porttelefonanlegg eller dørtelefon. Ofte kombineres porttelefonanlegg med adgangssystem (les mer her) som erstatter gammelt tradisjonelt låssystem. I et adgangssystem benyttes nøkkelkortbrikke istedenfor systemnøkkel. Velger man et adgangssystem / porttelefonanlegg med nøkkelbrikker har man mulighet til å få postkasselås som åpnes med samme nøkkelbrikke. Les mer om postkasser med DPC lås her.

Vi har også adgangsløsninger som monteres rett på dørblad, dermed slipper man unødvendig og tidkrevende kabling!

Service:

Lås1 tilbyr drift og vedlikehold av porttelefonanlegg og dørtelefonanlegg. Ved å ha en serviceavtale med Lås1 ivaretas anlegget og komponentene for å opprettholde langvarig drift og garantier. Er det nødvendig med endringer bistår vi selvsagt, dette gjelder også porttelefonanlegg og systemer som ikke er levert av Lås1.

Har du et defekt eller dårlig porttelefonanlegg i dag utfører Lås1 feilsøking av alle typer anlegg.

Ønsker du mer informasjon eller tilbud, ta kontakt med Lås1 på telefon 41 70 00 00 eller på epost post@las1.no