Trenger du låsesmed? Ring 41 70 00 00

Hvorfor velge LÅS1?

Når du ringer vår låsesmed er det lurt å være i nærheten av låsen det gjelder slik at du kan svare på spørsmål som f.eks hva slags lås som sitter i døren i dag.

Et bilde gir oss nyttig informasjon, det er også enklere for oss å gi deg en mer nøyaktig pris når vi vet omtrent hva vi kommer til.

Det er viktig at adressen og telefonnummeret låsesmeden kan nå deg på er riktig, derfor ber vi deg sende en sms med navn, adresse og postnummer for å bekrefte oppdraget etter vi har snakket med deg. Har du e-post vil vi gjerne ha denne for å sende kvittering til deg på mail.

 

• Våre Låsesmeder er fagutdannet, har god kompetanse og lang erfaring!

• Vi er en pålitelig leverandør!

• Vi har døgnservice med øyeblikkelig hjelp hver dag hele året!

• Vi er medlem av Foreningen Norske Låsesmeder!

• Vi er et TrioVing sikkerhetssenter!

• Vi er registrert mesterbedrift!

Trenger du hjelp utenom ordinær arbeidstid?

LÅS1 har døgnvakt i Oslo og Akershus hver dag, hele året, hele døgnet. Vi har lang erfaring med utrykninger og øyeblikkelig hjelp, vår servicebil på døgnvakt er utstyrt for å kunne løse de fleste vanlige problemer som kan oppstå med lås og dørmiljø.

Har låsen gått i vranglås, har du mistet nøklene dine, hatt innbrudd eller av andre grunner har behov for å skifte lås utenom «normal» arbeidstid så ta kontakt med oss.

Vi har stort sett kort responstid, men er det mye å gjøre vil vi prioritere oppdragene etter viktighet.

Våre låsesmeder legitimerer seg med ID-kort / HMS-kort for bygg og anleggsnæringen ved oppmøte hos våre kunder.

Har du spørsmål om våre tjenester, produkter eller løsninger? Ta kontakt med oss på telefon 41 70 00 00 eller mail til post@las1.no