Borettslag og Sameier

LÅS1 har lang er faring med lås og sikkerhet hos borettslag og sameier, bedrifter og privatpersoner. Vi er en trygg leverandør å velge fordi vi har høy kompetanse hos våre medarbeidere.

Vi er registrert Mesterbedrift, medlem av Foreningen Norske Låsesmeder og et TrioVing sikkerhetssenter. Våre servicebiler er godt utstyrte slik at vi ofte løser problemet som er oppstått på en tur og vi kan som regel hjelpe deg i løpet av dagen. Om noe skulle oppstå utenom ordinær arbeidstid (hverdager 8-16) så har vi låsesmed på vakt. Du når oss ved å ringe vårt vanlige nummer 41 70 00 00.

Låsesmedtjenester for borettslag og sameier

Vi setter opp og drifter små og store adgangsystemanlegg.  Elektroniske løsninger erstatter tradisjonelle mekaniske låssystem noe som er praktisk for brukerne og oversiktlig for administrator. Sikkerheten blir god og ved riktig administrasjon har man god kontroll på brikker som er utlevert. Vi finner løsninger etter ønske og behov.

Vårt fag omfatter hele dørmiljøet og dermed også dørautomatkk, låskasser og sylindre – er du i tvil så spør oss.

Vi tilbyr serviceavtale med for eksempel årlige servicerunder som ivaretar dørmiljøet. På denne måten sikres jevn drift og større problemer unngås. Feil oppdages og utbedres tidlig, dette sparer kunden for kostnader.

Vi monterer postkasseanlegg av god skandinavisk kvalitet både innendørs og utendørs. Flere av postkassene får nå med elektronisk lås og elektronisk postkassekilt.

Trenger du råd om hvordan tilgang og sikkerhet skal løses i ditt borettslag eller sameie så nøl ikke med å ta kontakt med oss for en prat.

Les mer om våre tjenester:

Serviceavtale

Smartair adgangssystem

Vi i LÅS1 utfører arbeide på hele dørmiljøet

 

Vårt mål er å løse problemer som er oppstått samt å vedlikeholde for å unngå feil fremover!

Har du spørsmål om våre tjenester, produkter eller løsninger? Ta kontakt med oss på telefon 41 70 00 00 eller send mail til post@las1.no