Låsesmedtjenester for borettslag og sameier

LÅS1 har god erfaring med å utføre låsesmedtjenester hos borettslag og sameier. Vi har satt opp og drifter både små og store adgangssystemer som gir en praktisk og god tilgang for beboere. Elektroniske løsninger erstatter mekaniske låssystem – vi finner løsninger etter ønske og behov.

Vi tilbyr serviceavtale med årlige servicerunder som ivaretar dørmiljøet. På denne måten sikres jevn drift og større problemer kan unngås. Feil oppdages og utbedres tidlig – dette sparer borettslaget / sameiet for kostnader.

Vi monterer også postkasseanlegg av god skandinavisk kvalitet – her er det også mulighet for elektroniske postkasseskilt og låser.

Våre servicebiler er godt utstyrte slik at vi ofte kan løse problemet på en tur.  Vi kan som regel hjelpe deg i løpet av dagen dersom det er ønskelig.

LÅS1 har døgnvakt så om noe oppstår utenom ordinær arbeidstid (hverdager 8-16) kan du ringe vår telefon som er døgnbemannet. Ved behov rykker vår låsesmed på vakt ut. Dette er en trygghet mange av våre kunder setter pris på og en nødvendighet for mange borettslag / sameier.

Trenger du råd om hvordan tilgang og sikkerhet skal løses i ditt borettslag / sameie så nøl ikke med å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

LÅS1 er en trygg leverandør, vi er registrert mesterbedrift, medlem av Foreningen Norske Låsesmeder og er TrioVing sikkerhetssenter.

Les mer om våre tjenester:

Serviceavtale

Smartair adgangssystem

Vi i LÅS1 utfører arbeide på hele dørmiljøet

 

Vårt mål er å løse problemer som er oppstått samt å vedlikeholde for å unngå feil fremover!

Har du spørsmål om våre tjenester, produkter eller løsninger? Ta kontakt med oss på telefon 41 70 00 00 eller send mail til post@las1.no