Adgangskontroll

Ha full kontroll over tilgangen til bygget, tilpasset ditt behov!

LÅS1 utfører planlegging, montering og igangsetting av adgangskontroll. Når man velger å investere i adgangskontroll er det ofte viktig å ha mulighet til å vokse i systemet og vite at det er fremtidsrettet. LÅS1 leverer alt fra enkle rimelige løsninger med adgangkontroll som monteres rett på dørbladet til avanserte systemer.

Fremtidens nøkler! Adgangsbrikke, tags og adgangskort

Lås og nøkler har vært benyttet i tusener av år for å beskytte eiendeler. Elektroniske låser er fremtidens løsning og utviklingen her er utrolig! Det selges stadig flere elektroniske låser både i privat- og bedriftsmarkedet. Tradisjonelle nøkler slik vi har kjent de i alle år skiftes ut med adgangsbrikker, adgangskort og koder osv. Du kan låse opp og igjen med smarttelefon. Her er mulighetene mange og løsningene gode, og nesten uten begrensninger!

For bedrifter, borettslag og offentlig

Elektronisk avlåsning er et generelt begrep på forskjellige løsninger som styrer låser med elektronikk. Systemet kan være offline eller online og administreres via pc, smarttelefon og skyløsning. Elektronisk avlåsning og adgangskontroll gir høy grad av sikkerhet og samtidig brukervennlighet. Det inngår ofte elementer som dørautomatikk, styring og andre dørfunksjoner. Det er viktig at rømningsvei, universell utforming (hensyn til funksjon/bevegelses- hemmede) og tek 10 blir ivaretatt. Vi som låsesmeder gir råd som ivaretar de behov og krav som gjelder.

Vi benytter adgangskort og nøkkelbrikker/adgangsbrikker som støtter MIFARE, Classic og Desfire.

LÅS1 anbefaler: 
aperio adgangskontroll
adgangskontroll
adgangskontroll
Aperio
Arx
Rx web

Har du spørsmål om våre tjenester, produkter eller løsninger? Ta kontakt med oss på telefon 41 70 00 00 eller mail til post@las1.no