Yale doorman

– den moderne sikre løsningen!

yale doorman v2n

Førstevalget innen elektronisk boliglås!

Lurer du på hvorfor?

Yale doorman har mange fordeler!

Yale doorman er blitt en bestselger innen elektronisk boliglås – den finnes nå på tusenvis av norske dører og vi får gode tilbakemeldinger av kundene. Av de elektroniske kodelåsene som er på markedet er yale doorman absolutt å anbefale. Låsen har vært på markedet noen år og oppleves som stabil i bruk, det er enkelt å endre koder og den kan kobles til alarmselskap om man ønsker.

Med yale doorman slipper du nøkler og kan låse deg inn ved hjelp av en app på mobilen eller en tallkode direkte på låsens tastatur. Ønsker du å bruke brikke eller fjernkontroll er det også fullt mulig. Yale doorman har smekklåsfunksjon med kan stilles i åpen posisjon.

Det følger med 3 stk brikker ved kjøp av Yale Doorman. Fjernkontroll og v-modul / v-Box må kjøpes i tillegg dersom man ønsker det.

Yale doorman v2n er en digital FG godkjent (godkjent desember 2015) boliglås med alle fordelene det medfører. Du låser enkelt opp med kode, brikke eller fjernkontroll alt ettersom hva du syntes er mest praktisk. Du binder deg ikke til en opplåsningsmetode – du kan bruke alle tre ettersom hva som passer! Aldri mer nøkkel under matten eller nøkler du ikke har kontroll over!

Ønsker du å gi noen midlertidig adgang, for eksempel en håndverker, lager du en midlertidig kode som vedkommende får. Koden slettes automatisk etter 24 timer.

Du kan lage egne koder til familie og venner for så å slette de om de ikke skal ha tilgang lenger.

yale doorman
brikker til yale doorman
Fjernkontroll til doorman

Fjernstyring av doorman via smarttelefon / app

Velger du en integrert løsning kan du styre doorman fra din smarttelefon. Døren kan åpnes via en app og du får beskjed når døren låses opp av andre som har adgang. Her har du full kontroll på hvem som kommer og går samt når. I appen kan du administrere dine brikker og koder hvilket til enhver tid.

For å benytte deg av fjernstyring av doorman via smarttelefon trenger du en v-modul eller v-box som må kjøpes i tillegg til låsen, appen som lastes ned er gratis.

yale doorman

Yale Support:

Yale har egen servicetelefon for support på sine produkter.

Ring 21 93 18 03 Man-Fre Kl. 8 – 20 Lør-Søn Kl. 10 – 15.

Har du kjøpt Yale produkter hos oss hjelper vi deg selvsagt om du ringer oss på 41 70 00 00!

Fordel med kjøp av yale doorman fra LÅS1 med montering

Når du kjøper yale doorman og montering av oss står vi ansvarlig for garantien. Skulle det oppstå feil på produktet vil vi reparere eller bytte produktet om nødvendig. Feilsøking og arbeid i forbindelse med åpning av dør utføres kostnadsfritt. Garantien gjelder ikke batteriskifte, eller feil i forbindelse med batteriskifte. Ved å benytte tilleggsutstyr som app modul kan vi ikke være ansvarlig for funksjoner på lås da dette da styres via Verisure eller Sektor alarm. Alt garantiarbeid foregår i normal arbeidstid.

Hva med å kjøpe låsen et annet sted, og LÅS1 monterer den?

Vi monterer gjerne lås du har kjøpt et annet sted, men vær da klar over at den aktuelle forretningen har garantiansvaret for produktet.

Vår pris ferdig montert kr 5.990,-*

Montering av egen YD i stor-Oslo kr. 2490-*

*pris på montering av yale doorman v2n forutsetter:

• Døren den skal monteres på er av nyere skandinavisk standard boligdør

• Det er innfrest for standard låskasse og sluttstykke (modul LK565, sis mål eller Connect)

Lurer du på om døren din oppfyller punktene ovenfor?

Send oss et bilde av låspartiet på døren så ser vi på det og tar kontakt med deg.