Fokus på sikkerhet

I den senere tid har det vært oppslag i media om sikring av vinduer, terrasse- og balkongdører i forbindelse med innbrudd. Det er fort gjort å gå ifra vinduer i luftestilling på sommerstid hvor det er godt å ha vinduene åpne. Forsikringsselskapene gir avkortning eller avslag på oppgjør dersom man ikke har vært påpasselig med å holde vinduer og dører låst når man forlater boligen eller har vært uoppmerksom. For å gjøre det vanskelig for tyven å få opp vinduet ditt finnes det forskjellige produkter på markedet som også kan fungere som barnesikring.

Husk at det eneste forsikringsgodkjente vinduet er et lukket vindu!

Tilbud på yale balcony, yale window og yale digital door viewer!

Vil du ha produktene montert så ordner vi gjerne det – kjøp flere produkter så sparer du på monteringen! 

Yale Window
yale balcony
dørkikkert video
Tilbud NÅ 1990,- (Veil. 2253,-)
Tilbud NÅ 1990,- (Veil. 2253,-)
Tilbud NÅ 990,- (Veil. 1253,-)

Montering kr 1500,- Få med naboen og vi monterer to for 1500,-

Yale Window For innvendig låsing av vinduer og balkongdører. Beregnet for bruk i både privat bolig, næringsbygg og offentlige bygg. Erstatter enkelt mange versjoner av eksisterende vridere, også låsbare vridere med knappvrider eller låssylinder.

Øker sikkerheten ved at det er enkelt å låse og låse opp dører og vinduer uten bruk av nøkkel. Valgfri 6 sifret kode legges inn. Fås i forkrommet blank og matt.

Yale Balcony For innvendig låsing av vinduer og balkongdører. Beregnet for bruk i både privat bolig, næringsbygg og offentlige bygg. Erstatter enkelt mange versjoner av eksisterende vridere, også låsbare vridere med knappvrider eller låssylinder.

Øker sikkerheten ved at det er enkelt å låse og låse opp dører og vinduer uten bruk av nøkkel. Valgfri 6 sifret kode legges inn. Fås i forkrommet blank og matt.

Digital dørkikkert Nå kan du lett se hvem som ringer på uten å avsløre at du benytter dørkikkert. Den 3,2 tommer store skjermen gir deg tydelige bilder (opptil 10 ganger større enn tradisjonell dørkikkert).

Du kan se hvem som har ringt på mens du selv ikke har vært hjemme. Et internminne som rommer opptil 50 bilder gir deg oversikten du trenger. Selv om natten har du full kontroll, takket være et innebygget LED-lys.

Som regel er det folk med ærlige hensikter som ringer på – spesielt når du har montert Digital Dørkikkert. Tyver liker dårlig å ta en selfie på fersk gjerning!