Postkasser på samlestativ

Kvalitet og design

DPC – elektronisk lås

Et ryddig og velholdt postkassestativ gir et positivt førsteinntrykk av boligområdet! Er tiden inne for en oppgradering så har vi gode forslag som kan passe akkurat der du bor enten det er noen få eller mange postkasser som skal på plass. Stativene fås med eller uten tak og postkassene kan også monteres på vegg med tak over. Vi har de tradisjonelle postkasseanleggene som er typiske i borettslag der mange postkasser henger sammen i moduler – som så monteres sammen alt ettersom hvor mange det skal være, til villpostkasser som monteres en og en på stativet.

 

Flere av modellene leveres nå også med elektronisk lås! Enkelt og sikkert – problemet med nøkler som som blir borte er eliminert. Brikker og kort på Mifare teknologi kan programmeres til å åpne postkassen samt Android smarttelefoner via en app. F eks ruter reisekort, adgangskort og yale doorman brikker kan benyttes.

Vi tar befaring i Oslo og Akershus og kommer raskt tilbake til dere med et tilbud. Ring oss for avtale eller send forespørsel på mail.

Våre postkasser på samlestativ:

Sandbergline Trygg

Allux

Sandbergline Trygg

En god investering der det skal monteres mange postkasser samlet.

Allux postkasse

Stilige design postkasser i gjennomført ren stil. Stor postkasse i kraftig materiale.

Sandbergline Solid

Sandberg Villa Formfin 

Sandbergline solid

Postkasse i en enkel og ren design – solid og romslig.

villa postkasse

Postkasse i tradisjonell fin design. Fås med sylinderlås eller DPC – elektronisk lås.