Personvernerklæring for LÅS1

Sist oppdatert 22.11.2018

Daglig leder er på vegne av LÅS1 behandlingsansvarlig for personopplysninger.

Når samler vi inn opplysninger og hva reigstreres?

LÅS1 samler inn nødvendige personopplysninger ved kontakt med kunder som ønsker tilbud på eller utføring av oppdrag. Opplysninger som samles inn kan være navn, adresse, telefonnummer og e-post. I noen tilfeller vil vi også be om fødselsdato, f eks ved åpning av dør eller oppdrag som faktureres.

Dine rettigheter

Ønsker du å vite hvilke opplysninger om deg vi har lagret så ta kontakt med oss på telefon eller mail til linda.riediger@las1.no

Ønsker du at opplysningene vi har lagret på deg blir slettet så ta kontakt med oss på telefon eller mail til linda.riediger@las1.no

Normalt vil vi lagre kunde og oppdragsopplysninger i 5 år etter siste oppdrag eller henvendelse.

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

Vi bruker informasjonskapsler og analyseverktøy på vår nettside. Formålet med dette er å analysere hvordan sidene blir brukt av besøkende for så å målrette annonsering på kanaler som google og facebook. Vi sporer ikke opplysningene tilbake til den enkelte bruker. Når du besøker eller bruker nettsiden samtykker du til dette. Hvis du ikke samtykker, kan du slette cookiene.

Bruker du kontaktskjemaet på våre nettsider vil opplysningene du sender inn mottas i vårt mailsystem for videre behandling.

Nyhetsbrev

LÅS1 sender ut nyhetsbrev til de som ønsker det. Du kan når som helst melde deg av. Nyhetsbrevene inneholder produktnyheter og generell informasjon vi tenker kan være nyttig for deg. Aktuelle tilbud og kampanjer vil også sendes ut via nyhetsbrev. Vi vil ikke dele, overføre eller selge dine opplysninger til andre.

Vi håper du vil si fra til oss dersom du mener at vi ikke overholder reglene i personvernloven. 

Telefon 41 70 00 00 eller mail til linda.riediger@las1.no