Juni 2018

Nyhet:

Det er med glede vi kan meddele at Keywest og LÅS1 har inngått avtale om fusjon.

Fusjonen beregnes gjennomført i løpet av 2018, men selskapene jobber tett sammen allerede nå. Keywest og LÅS1 har idag lokaler i Oslo sentrum og på Lørenskog.

Etter fusjonen vil selskapet ha navnet LÅS1.

Styrket bedrift

En sammenslått virksomhet gir oss et styrket faglig miljø og bredde i bedriften, vi blir sterkere sammen og løfter vårt potensiale ytterligere. Vi vil jobbe for helhetlige og gode løsninger innen lås, beslag og sikkerhet med kunden i sentrum.

I dagens marked ser vi at service, seriøsitet og faglig tyngde er en viktig faktor for å vinne kundenes tillit, og beholde den. Vi er stolte av arbeidsstokken vår som tilsammen teller 11 personer, med fagutdannede låsesmeder der to også har mesterbrev. Keywest har en lærling og vi vil knytte til oss ytterligere en lærling samt 1-2 låsesmeder i løpet av året.

Vi har som mål å nå en omsetning i 2018 på omlag 18 millioner kroner.

Vi ønsker å beholde deler av lokalene i Oslo sentrum for å være lett tilgjengelige for våre kunder i området. Administrasjon, hovedlager og base blir på Lørenskog. Vi har dermed en super mulighet til å betjene stor-Oslo på en rask og god måte!

Keywest har vært i drift siden 2002 og LÅS1 siden 2016.

Med medlemskap i Foreningen Norske Låsesmeder er Keywest en FG godkjent installasjonsbedrift, begge selskapene er TrioVing sikkerhetssentre med lisenser for låssystem og autorisasjon for adgangssystemer.

Vi ser frem mot en spennende og utviklende tid sammen fremover!

Ved spørsmål, ta kontakt med:

Daglig leder LÅS1 Linda Riediger mob.: 95152467 e-post: linda.riediger@las1.no