Adgangssystem

Med et adgangssystem styrer du brukernes tilgang

Vi har kompetanse og erfaring innen adgangssystem og elektronisk avlåsning i borettslag og sameier. Vi bistår med planlegging, montering og igangsetting av adgangssystemet som velges. Når det investeres i et adgangssystem er det ofte viktig å ha mulighet til å vokse i systemet og vite at det er fremtidsrettet. LÅS1 leverer alt fra enkle rimelige løsninger med adgangsystem som monteres rett på dørbladet til avanserte adgangssystemer.

Fremtidens nøkler! Adgangsbrikke, tags og adgangskort

Lås og nøkler har vært benyttet i tusener av år for å beskytte eiendeler. Elektroniske låser er fremtidens løsning og utviklingen her er utrolig! Det selges stadig flere elektroniske låser både i privat og bedriftsmarkedet. Tradisjonelle nøkler slik vi har kjent de i alle år skiftes ut med adgangsbrikker, adgangskort og koder. Du har mulighet til å låse opp og igjen med smarttelefon. Her er mulighetene mange og løsningene gode, og nesten uten begrensninger!

Elektronisk avlåsning er et generelt begrep på forskjellige løsninger som styrer låser med elektronikk. Systemet kan være offline eller online og administreres via pc, smarttelefon og skyløsning. Elektronisk avlåsning gir høy grad av sikkerhet og samtidig brukervennlighet. Det inngår ofte elementer som dørautomatikk, styring og andre dørfunksjoner. Det er viktig at rømningsvei, universell utforming (hensyn til funksjons/bevegelses- hemmede) og tek10 blir ivaretatt. Vi som låsesmeder gir råd som ivaretar de behov og krav som gjelder.

I et borettslag vil det ofte være tilstrekkelig med et system som gir mulighet for adgang med brikker på fellesdører. Brikker legges til og slettes enten av borettslaget selv eller vi administrerer dette.

LÅS1 leverer også brukervennlige porttelefonanlegg med innebygde berøringsfrie lesere. Vi benytter adgangskort og nøkkelbrikker/adgangsbrikker som støtter MIFARE, Classic, Desfire og EM kortteknologi.

Vi anbefaler:

smart air låssystem
salto access
adgangskontroll rx

SMARTair

SALTO

Pando Secure kortleser