Adgangskontroll

Fremtidens nøkler! Adgangsbrikke, tags og adgangskort

Lås og nøkler har vært benyttet i tusener av år for å beskytte eiendeler. Elektroniske låser er fremtidens løsning og utviklingen her er utrolig!

Det selges stadig flere elektroniske låser både i privat- og bedriftsmarkedet. Tradisjonelle låser slik vi har kjent de i alle år skiftes ut med adgangsbrikker, adgangskort og koder. Du kan låse opp og igjen med smarttelefon.

Her er mulighetene mange og løsningene gode – og nesten uten begrensninger!

Ha full  kontroll over adgangen til bygget, tilpasset ditt behov!

Vi leverer komplette løsninger innen elektroniske adgangssystem som passer små og store forretningslokaler. Alt fra 1 dør til mange dører og brukere. Systemene baseres på elektronikk og mekanikk – alt tilpasset behov og ønske om sikkerhetsgrad.

Når man velger å investere i adgangskontroll er det ofte viktig å ha mulighet til å vokse i systemet og vite at det er fremtidsrettet.

Vi er autorisert ARX forhandler.

For bedrifter, borettslag og offentlig

Elektronisk avlåsning er et generelt begrep på forskjellige løsninger som styrer låser med elektronikk.

Systemet kan være offline eller online og administreres via pc, smarttelefon og skyløsning. Elektronisk avlåsning og adgangskontroll gir høy grad av sikkerhet og samtidig brukervennlighet. Det inngår ofte elementer som dørautomatikk, styring og andre dørfunksjoner. Det er viktig at rømningsvei, universell utforming (hensyn til funksjons/bevegelses- hemmede) og tek 10 blir ivaretatt.

Vi som låsesmeder gir råd som ivaretar de behov og krav som gjelder.

Produkter:

aperio adgangskontroll
adgangskontroll
adgangskontroll